E-book de 5 posities in je relatie

Ken je dat gevoel van niet begrepen worden in de relatie tot de ander? Hoe alleen je je kunt voelen, verscheurd, machteloos, emotioneel en ooit met je rug tegen de muur? Jullie communicatie loopt stroef (als er überhaupt al communicatie is) en je hebt van alles geprobeerd, maar nee hoor….niks nada noppes…. geen resultaat.

Bin there, done that.

.

Geen relatietherapeut die mij ooit heeft verteld van waaruit we reageren. Alle oplossingen die ik ooit aangereikt heb gekregen zaten allemaal aan de oppervlakte en werkten tijdelijk. Pas toen ik me bewust werd van een aantal posities, toen veranderde alles. Ik zelf, de relatie met mijn partner, kinderen, omgeving en iedereen om me heen.

Deze informatie is daarom te waardevol om alleen voor mezelf te houden, dus doe er je voordeel mee en vraag hier het E-book aan ‘de 5 posities in je relatie’.

.

.

Ps: Als je je netwerk ook nuttige relatietools gunt, deel deze link dan alsjeblieft. Ze zullen je enorm dankbaar zijn.

.

Leuk als we een connectie op Facebook hebben.

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Doe er vooral je voordeel mee.

.

.

.

Vragen? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op om de mogelijkheden te bespreken.

Een VERTALINGSTRAJECT   maakt duidelijk wat jouw partner wil zeggen.

.

  • Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.
  • Interesse in het 60 pagina’s tellende I-boek over spiegelgedrag? Vraag het HIER aan.
  • Meer gratis interessante E-books over relaties, opvoeden, disbalans en andere diensten, neem HIER een kijkje.