De Reis naar Binnen

De Reis naar Binnen is één van de methodes die ontwikkeld is door Anita Matheij en een snelle en effectieve manier om tot de kern van een probleem, vraag of dilemma door te dringen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het herstellend vermogen van het lichaam. Doordat je contact maakt met de wijsheid van je lichaam kun je zelf bepaalde pijn en blokkades opsporen. Deze Reis naar Binnen is ook zeer geschikt voor het ontdekken van bepaalde patronen of belemmerende overtuigingen en ook om uit te vinden welke krachtbronnen er van nature al in je zitten en hoe je deze dagelijks kunt inschakelen.

.
Het lichaam is erop gericht te repareren wat stuk is, dat gaat vanzelf wanneer je systeem in balans is. Maar in tijden van spanning, stres of onrust dan voel je je uit balans (helemaal als dat al langer speelt), en dat maakt dat het lichaam soms net iets meer nodig heeft.

.
Mogelijke aanleidingen voor een Reis naar Binnen:

Fysiek:
Spanning, pijn, ziekte, bewegingsbeperking.

.

Emotioneel:
Boosheid, angst, verdriet, onzekerheid, problemen na de scheiding.

.

Mentaal:
Druk hoofd, piekeren, faalangst, belemmerende overtuigingen.

.

Materieel:
Combinatie werk-gezin, carrière, geld, crisis.

.

Energetisch:
(over)gevoeligheid, leeglopen, meetrillen met de ander, negatieve energie, overleden mensen.

.

Spritueel:
Wat is mijn (levens)doel? Doe ik wat echt bij me past? Wie ben ik?

.

Resultaat:

Het resultaat is direct voelbaar omdat we meteen bij de kern komen en je lichaam vanuit haar natuur de antwoorden geeft. Het zijn jouw vragen of dilemma’s en ook jouw antwoorden, en dat maakt deze methode zo effectief.

.

Voor wie?

Deze methode is geschikt voor volwassenen en kinderen.

.

Werkwijze en tarieven:

Bij de Reis naar Binnen komen we samen aan de hand van een aantal vragen bij de kern van het probleem, dilemma of zorgvraag. Samen met jouw antwoorden wat jij op wilt ruimen, aan wilt pakken en daarvoor in de plaats wilt, gaan we De Reis naar Binnen maken.

De vragen nemen ongeveer een half uurtje in beslag en de Reis naar Binnen ongeveer een uur.
Dus in anderhalf uur heb je opgeschoond waar je misschien al jaren tegenaan bent gelopen en wat als een rode draad door je leven loopt.

Prijs voor een consult van 1,5 uur is:

€ 125 (BTW vrij)

.

Maak schoon schip met je emoties en overtuigingen die je vandaag de dag belemmeren om de persoon te Zijn wie je van nature bent.

.

.

Liefs Rian

.

.