Valentijnsactie – GRATIS relatievertaling

Herken jij dit……

  • Je houdt van je partner maar ergens knaagt er iets.
  • Jullie begrijpen elkaar niet (meer) en de liefde bekoelt.
  • Een bosje bloemen of een geurtje op Valentijnsdag is lief, maar daar zijn niet alle problemen mee verholpen.

.

Geloof me, bin there, done that.

Geen relatietherapeut die mij ooit heeft verteld wat de kern is van relatieproblemen. Niemand die ons ooit heeft gezegd wat de oorzaak is van bepaald gedrag en emoties. Daarom deel ik graag met jou wat het mij gebracht heeft om anders naar mijn partner te kijken.

.

Puur omdat ik geloof dat elke relatie onderhoud nodig heeft.

.

DEZE ACTIE IS VERLOPEN.

 

Wil je graag als eerste de acties weten? Dat kan. Meld je dan HIER aan om op de hoogte te worden gehouden of volg me op FACEBOOK.