Wie is Rian?

Mijn naam is Rian van Wel, ik ben 48 jaar, woon in Deurne (NB) en ben de trotse moeder van twee ontzettend leuke en eigenwijze kinderen van 20 en 18 jaar. Over die twee inspiratiebronnen schrijf ik ook graag wat BLOGS.

Wil je trouwens ook weten wat zij over mij vertellen? Dan LEES DIT STUKJE maar eens.

Ik ben opgegroeid in een café in Helmond als middelste (samen met mijn tweelingbroer) in een gezin van vier kinderen, een vader en een moeder.

.

Omdat er vroeger bij ons thuis weinig tijd was werden wij al vroeg ‘losgelaten’ binnen de grenzen. Er kon en mocht veel binnen ons gezin en er was veel vertrouwen, wat mij uiteindelijk gevormd heeft tot wie ik nu ben. Ik heb veel mogen ontdekken en leren samen met mijn broers, zus en vriendinnen. Inmiddels ben ik ‘volwassen’ (althans zo zie ik eruit haha) en vind ik experimenteren nog steeds heel leuk. Met name het experimenteren met het leven.

.

Ik werk als Kindertolk®, gedragsvertaler, ouder- kindcoaching en gezinsbegeleider.

Buitenom dit alles ben ik in de eerste plaats Rian, een moeder met een berg energie en humor. Juist door wie ik persoonlijk ben houd ik het simpel en down to earth en voor iedereen toegankelijk, dus ook voor jou.

.

Waarom doe ik wat ik doe?

Van jongs af aan was ik gefascineerd door het, soms onbegrijpelijke, gedrag van mensen om me heen. Waarom was iemand zoals hij was, deed hij zoals hij deed en waar moest ik eigenlijk aan voldoen? Kortom, er speelden een heleboel levensvragen. Deze levensvragen werden nog belangrijker voor mij toen mijn tweelingbroer overleed. Zijn overlijden maakte mij bewust van mijn eigen leven, wat ik deed of liever gezegd, wat ik niet deed omdat ik het niet durfde.

Hoe dit voor me was kun je ook lezen in het interview wat ik mocht hebben met LIBELLE en PSYCHOLOGIE MAGAZINE.

Ik heb er zelf ook een blog over geschreven Sterf niet met me mee’.

.

Door verschillende studies, boeken, trainingen en workshops kreeg ik veel kennis en inzichten waar ik steun aan had. Toch vond ik pas echt bevredigende antwoorden in cursussen en trainingen waarin intuïtie, reflectie en het zelfbewustzijn centraal stonden. Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in alles wat kinderen laten zien omdat ik geconfronteerd werd met mijn eigen belemmeringen, heftige emoties en bepaalde patronen die als een rode draad door mijn leven liepen die oorspronkelijk van mijn jeugd afkwamen.

Zo kwam het dat ik tot de ontdekking kwam dat ‘sleutelen’ aan mijn kind niet werkte en dat ik eerst zelf mocht ontrafelen wat ik te doen had waardoor mijn wereld en alles om me heen veranderde, inclusief partner en kinderen.

Door het wetenschappelijke met het systemische en zelfreflectie samen te voegen ben ik, mede door mijn levenservaring, niet alleen Kindertolk® & Gedragsvertaler, maar ook spiegeloog en ervaringsdeskundige geworden.

Zodra we zonder oordeel in de waardevolle spiegels van onze medemensen kunnen kijken, dan ontstaat er echt contact en gebeurt er wat.

In dit proces wil ik er graag voor je zijn.

.

 

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt en wil je alles nog eens rustig doorlezen? Vraag dan HIER mijn gratis informatiemap aan. Hierin kun je precies lezen wat een Kindertolk is, doet en wat het je oplevert.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend CONTACT opnemen.

.
Heel veel liefs van mij
Rian 

.

.

Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.

.

Terug naar HOME.

.