Als jij ooit twijfelt aan jezelf….

.

Ik kan me nog herinneren, toen hier thuis de kinderen nog klein waren, dat ik eens bij de Hema stond. Die ochtend liep eigenlijk alles al fout. Ze waren vroeg wakker, wilden niet eten, niet luisteren, maakte constant ruzie, wilden hun schoenen niet aan en zo nog meer.

Afijn….eindelijk zaten ze in de buggy en kon ik de boodschappen halen.

Eenmaal bij de Hema aan de kassa ging het drama gewoon door. Op ooghoogte van de buggy lagen (logisch natuurlijk) heerlijk gekleurde snoepjes die ze perse wilde hebben. “Nee” kwam niet in hun woordenboek voor, dus je kunt je wellicht voorstellen dat het de zoveelste uitdaging van die ochtend was. En het was nog maar 10:00 uur.

Al zuchtend en kreunend rekende ik mijn boodschappen af en zei tegen de beste verkoopster: “Pfff…..die vaders hebben ’t maar makkelijk. Als zij thuiskomen dan zijn de kids blij, maar ik doe altijd alles fout, ik ben diegene die moet mopperen en diegene ze mee moet sleuren om boodschappen te doen”.

Waarop de verkoopster zei: “Weet je…..jij bent ook diegene die heel veel goed doet, waarschijnlijk meer dan je denkt”.

.

Lieve mensen, dit voorval van hierboven is twintig jaar geleden, maar de woorden van die lieve verkoopster vergeet ik nooit meer.

Sommige woorden kunnen je jaren achtervolgen en zijn te mooi om alleen voor jezelf te houden .

Dus bij deze….als jij ooit twijfelt aan jezelf…..

“Jij bent diegene die ook heel veel goed doet, waarschijnlijk meer dan je denkt”.

.

Ik wens je een fijne dag met deze woorden in je achterhoofd.

Liefs Rian 

.

Stoei jij ook ooit met (de emoties of gedrag van) jouw kind, heb je al van alles geprobeerd en ben je ten einde raad? Neem gerust vrijblijvend CONTACT op om de mogelijkheden te bespreken.

.

  • Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.
  • Interesse in de gratis masterclass Wat een kindertolk voor jou kan betekenen. Klik dan HIER.
  • Weten waarom het gedrag van kinderen altijd logisch is? Klik dan HIER.

.

KLIK HIER VOOR MIJN ONLINE TRAININGEN.

.

Leuk als we een connectie op Facebook hebben.

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Doe er vooral je voordeel mee.

.

.

.

Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.

.

Is dit blog interessant voor andere mensen in je netwerk? Voel je dan vrij om het te delen. Zij zullen je enorm dankbaar zijn en hun kinderen trouwens ook. 🙂

.