Training De Taal Van Je Kind

.

Ben jij een moeder die…..

 • Met alle liefde het beste wil voor haar kind?
 • Worstelt met lastige opvoedsituaties?
 • Al veel adviezen en tips geprobeerd heeft?
 • Het gevoel heeft dat daarbij iets essentieels mist?

.

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik weet het niet meer. Doe ik het wel goed? Ben ik wel een goede ouder?
 • Mijn kind is boos, bang, verdrietig, onzeker, depressief of wil niet naar school en ik weet niet hoe hier het beste mee om kan gaan.
 • Hoe gek ik ook ben op mijn kind, ik krijg er geen contact meer mee.
 • Alle pedagogische boeken heb ik gelezen maar het werkt gewoon niet.
 • Ik word nog strenger, consequenter en de regeltjes worden aangescherpt. Maar de sfeer wordt er niet beter op.
 • Ik krijg de vinger niet op ‘de zere plek’.
 • “Laat maar” zeg ik de laatste tijd wel erg vaak. Maar diep van binnen blijft het knagen.

.

Wat je ook geprobeerd hebt, niks nada noppes is het resultaat. Ja, het enige resultaat is dat het je bergen energie kost. Je zit met je handen in het haar en vraagt je af of dit nog ooit goed komt. Iedereen zegt dat het een fase is en weer overwaait. Maar diep van binnen weet jij wel beter.
Je wordt dagelijks overspoeld door de heftige emoties van je kind en het maakt je bang, verdrietig, boos en machteloos.

.

Geloof me, bin there done that….soms valt kinderen grootbrengen echt niet mee.

Achter elk signaal zit een verhaal en pas als je dat verhaal ondertiteld, dan verandert heel de situatie.

.

Deze methode werkt:

 • Systemisch
 • Emotioneel
 • Mentaal
 • Fysiek

Dit zijn de 4 noodzakelijke basisstappen om de taal van je kind te begrijpen.

.

Het begrijpen van de taal van je kind is daarom de eerste stap die je dient te zetten. Doe je dit niet? Dan blijf je dweilen met de kraan open, met alle gevolgen van dien.

Wacht niet op dat moment en ga NU aan de slag met het begrijpen van De Taal Van Je Kind.

.

Met mijn kennis en ervaring in het vertalen, leid ik je stap voor stap door deze processen en ik kan je verzekeren…..je zal voor eens en altijd anders naar je kind kijken.

.

Neem vandaag het besluit om het over een andere boeg te gooien.

.

We kunnen echt blind op onze kinderen vertrouwen. Dat is een zekerheid.

 • De keuze is nu aan jou !
 • Je hebt de keuze om alles te laten zoals het is of om je ogen te openen voor een nieuw bewustzijn.
 • De keuze om op de oude voet door te gaan of te handelen naar wat je kind je influistert.
 • Kinderen motiveren ons meer dan wie dan ook ter wereld.
 • Wanneer je één keer ervaren hebt dat het werkt en hoe het werkt, dan kun je je ogen nooit meer sluiten. Dat wil je overigens ook niet.

.

Deze mensen gingen je voor…..

 “

Mijn dochter sliep na dertien jaar pas weer in haar eigen bed toen ik via Rian de boodschap begreep wat ze mij duidelijk wilde maken. – Saskia –

Nadat ik de vertaling kreeg over het onzekere en onderdanige gedrag van mijn dochter, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en veranderde ze als een blad aan de boom. – Anja –

Ik ben blij dat er niet gesleuteld is aan het driftige gedrag van mijn dochter, anders had ik namelijk nooit de achterliggende boodschap begrepen. Lees hier het hele verhaal.  – Marjan –

Toen ik eenmaal begreep waar het verzet van mijn 16 jarige dochter vandaan kwam, bekeek ik haar voor eens en altijd met andere ogen. Door haar verzet heb ik gezien waar ik me tegen verzette en wat zich bleef herhalen in mijn leven. Wauw wat een bijzondere methode. Lees hier het hele verhaal. – Marieke –

Onzeker, bang, klein, depressief en onderdanig, zo bestempelde ik mijn 12 jarige dochter. Alles wat ik niet was. Toen ik via Rian de vertaling kreeg wat mijn dochter me aangaf met deze signalen brak ik. Nooit had ik het vermoeden dat dit het was. Direct kreeg ik de kers op de taart via een app’je van mijn dochter. Mijn dochter voelt zich inmiddels goed, straalt zelfvertrouwen uit, groeit met de dag en heeft weer zin in school. Lees hier het hele verhaal.  – Rucha –

Liegen en bedriegen, dat kon mijn zoon als geen ander. Dit was dan ook de reden waarom ik naar Rian ging, want alles wat ik tot nu toe had gedaan had alleen een averechts effect. Wat ik niet kon vermoeden was dat Rian mij vertelde welke ‘leugens’ ik heb moeten slikken en dat ik ook nog “sorry” zei voor de dingen die ik niet eens had gedaan. Auw, dat kwam binnen maar klopte als een bus. Ik kijk sindsdien altijd anders naar liegen en bedriegen. – Yvonne –

.

Ben jij nu ook benieuwd naar de Taal Van Je Kind?

 

Ontdek dan tijdens deze 1-daagse training wat jouw kind jou duidelijk wil maken. Het gedrag van kinderen is namelijk altijd logisch. Mits je de taal begrijpt :).

.

Wanneer:

Zondag 17 mei 2020

of

vrijdag 29 mei 2020

of

zaterdag 20 juni 2020

.

Tijd:

Van 09:30 tot 16:30 uur

.

Locatie:

Thuis bij Annemieke

Mierloseweg 200 in Helmond

.

Inclusief:

 • Koffie, thee en versnaperingen
 • Lunch
 • Een werkboek met praktische oefeningen, testjes en vragen. Al deze praktijkoefeningen vormen samen de blauwdruk tot het begrijpen van het gedrag en emoties van je kind.
 • Ik deel al mijn ervaringen en bewezen tips en trucs met je in deze training. Ik ben genadeloos eerlijk tegen je en houd niets achter.

.

BONUS

 • Deze training bevat ook nog een hele interessante en waardevolle bonus. Want na de training begeleid ik je 1 op 1 met je vertaling.

.

Jouw investering:

Tijdelijk slechts € 199

.

Aanmelden:

.

.

.

.

PS: Hebben we al een connectie op Facebook?

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Doe er vooral je voordeel mee.

.

.

Veel liefs

Rian

.

Andere interessante trainingen:

.

Tijdens deze online training ‘Anders Leren Kijken’ zet ik je een ‘andere bril’ op. Hierna zul je voor eens en altijd anders naar dit gedrag kijken. In plaats van een kind met een probleem of een irritante houding, verandert dit in een kind met een belangrijke boodschap, die op jouw lijf geschreven is.

.

Onze partners weten onbewust – en onbedoeld! – vaak precies op díe knoppen te drukken die bij ons een oude pijn aanwakkeren. ‘Je trouwt met je trauma’, wordt wel gezegd. Zelf ben ik heel lang bezig geweest om mijn partner te veranderen. Steeds weer wilde ik het contact met hem voelen. Omdat ik anders oude gevoelens van paniek, verlatenheid en boosheid tegenkwam die ik ooit eerder gevoeld heb. Om die pijn maar niet te hoeven voelen, ging ik steeds meer trekken aan mijn partner: contact, contact, contact! Maar hoe meer ik hem claimde, hoe meer hij de neiging had om uit contact te gaan. Met als gevolg dat ik toch weer werd geconfronteerd met mijn oude pijn. De spiegel in je relatie is geschikt voor iedereen die anders naar hun liefdesrelatie wil kijken. Wetende, alles wat je aangaat met je partner, dat hoeven je kinderen niet meer te spiegelen.

.

Daar waar pubers voor een enorm veranderingsproces staan, zo geldt dat ook voor ons als ouders. En als je bepaalde gedragingen en emoties beter begrijpt, dan zul je merken dat het jou als ouder ook verder brengt in je ontwikkeling. Dan kun je deze periode met niet al te veel kleerscheuren doorkomen en leer je er zelf ook nog wat van. Win win toch. Training Oogappeltjes heb ik speciaal gemaakt voor ouders met pubers.

.

In deze online training (die binnenkort online komt – aanmelden kan wel al) neem ik je in 8 modules mee naar het waarom we maar beter kunnen stoppen met opvoeden, hoe het komt dat de positieve opvoedstijl niet werkt en wat dan wel, we gaan onze interne criticus eens aanspreken en onze waarden en normen komen aan bod. Want ja…. wat zijn eigenlijk jouw waarden en normen en wat doen je ermee?

.

.

Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.
Interesse in het I-boek over spiegelgedrag? Vraag het HIER aan.

.

Is deze training interessant voor andere ouders in je netwerk? Voel je dan vrij om het te delen. Zij zullen je dankbaar zijn en hun kinderen trouwens ook.

.