Acces Bars

Mensen werkelijk in staat stellen om te weten dat ze (diep van binnen) weten.

.

Het begin van iets anders.

Acces betekent toegang en Bars ® betekent banen. Dus in feite komt het er op neer om toegang te krijgen tot je banen. Welke banen dan?

Nou….op je hoofd zitten 32 punten die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alle banen vrij maken en alles loslaten wat jou belemmerd om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.
Wanneer ik als Acces Consciousness ® Bars Practitioner een behandeling bij je doe, is het alsof ik de delete-knop van je computer indruk.

Zie de Bars ® als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je ooit hebt opgeslagen in je leven.
Deze hersengolven vertragen daadwerkelijk als je deze behandeling ondergaat. Met als gevolg dat de (gedrags)patronen, (geloofs)overtuigingen en standpunten vanuit je kindertijd toegankelijk maakt, zodat deze makkelijker kunnen oplossen en er ruimte ontstaat voor wie je WERKELIJK bent en wilt zijn. Niet vanuit beperkingen en allerlei overtuigingen (die misschien niet eens van jou zijn) en die je belemmeren.

.

.

Bevrijding.

Vaak blijven we namelijk functioneren vanuit een trauma of drama in ons (vroegere) leven (zoals ons kind en onze omgeving ons laat zien). Dit weerhoudt ons ervan de dingen WERKELIJK te zien zoals ze zijn.
Een van de best werkende tools om ons te bevrijden van deze ‘verslaving’ (want dat is het in feite, doordat we het onbewust in stand houden) is functioneren vanuit toelating. Bij toelaten is alles gewoon een interessant gezichtspunt. Toelating maakt ons bewust van elke visie waar we mee instemmen of op afstemmen of waar we ons tegen verzetten en op reageren. Dit is voor elke visie, denkwijze, gevoel, emotie, oordeel, conclusie of overweging. Als het ware de overtuigingen die ons belemmeren datgene te doen wat we diep van binnen willen.

.

Herstructureren.

Access Bars ® is in het kort gezegd het her-structeren van het lichaam, om te zorgen dat het resultaat (nog meer) blijvend is. Want gaandeweg ons leven (en ook dat van onze ouders) zijn we zo geconditioneerd, dat we niet eens meer ‘weten’ wie we werkelijk zijn, wat we willen en hoe we dat kunnen waarmaken. Weet je waarom? Omdat we beperkt zijn in ons denken en we vaak vanuit angst zijn opgevoed. Angst en tekort, dat we niet goed genoeg zijn wie we zijn, dat we eerst dit of dat moeten doen voordat we iets concreet kunnen maken, het gevoel dat we er anders niet bijhoren. En ik kan nog wel even doorgaan.

.

Behandeling.

Bij een Bars ® behandeling kom je bij mij in de praktijk waar je heerlijk en ontspannen gaat liggen op mijn behandeltafel en waar ik deze 32 belangrijke punten op je hoofd ga behandelen. Sommige mensen hebben moeite met aanraking, en al helemaal op het hoofd. Geen probleem. Ik kan er ook een millimeter vandaan blijven met hetzelfde effect.

Een Bars ® behandeling varieert tussen de 15 en 90 minuten. Daar heb je een vrije keuze in. Veel korter dan 15 minuten heeft weinig effect, omdat de allerbelangrijkste banen, punten en stromingen het meeste tijd kosten.

Voor Werkwijze en Tarieven klik HIER.

Wat als…
Al vroeg in ons leven hebben we (velen onder ons) namelijk geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld. Vol van belemmerende overtuigingen die generaties lang zijn doorgegeven vanuit angst (die overigens generaties geleden niet geheel onterecht waren).
STOP IT!

.

Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn?

Wat als jouw leven, jouw kind(eren), jouw gezin en iedereen om je heen weer plezierig zou voelen?
Wat als jij zo ontspannen bent in datgene wat zich aandient en op je pad komt, dat je het zelfs niet eens opmerkt als mensen over je oordelen?

Wat als het NU echt de tijd is voor iets anders? Dat we werkelijk de vriendelijkheid en genegenheid ten opzichte van onszelf kunnen zijn, in plaats van te hopen op de welwillendheid van anderen (vaak de verwachting naar onze kinderen).

Wat als jij bereid bent om dat voor jezelf te eisen, dan zal je omgeving dit voorbeeld volgen en doorgeven. Whauwww!

Wat als je van jezelf houdt, dan pas kan je allerlei relaties creëren die voor jou werken. Intieme relaties, ouder-kind-relaties, collega’s en nog veel meer.

Access Bars ® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: gezin, slaap, gezondheid, gewicht, geld, seks, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Wat als je dit alles wazig vindt en niet ‘logisch’ kunt verklaren….ha leuk….wees dan dankbaar. Want mijn visie in Acces Bars™ is “je gedachten zijn je valkuil, weg ermee”. “Thinking is Stinking”, “Belemmerende gedachten ontkrachten”.

Een Acces Bars ® behandeling wist je verstand en geeft je een schone lei. Want weet je…als je verstand ECHT voor je zou werken, zou je dan niet allang uit die grote puinhoop van deze realiteit gekomen zijn?

Wat als dit een uitnodiging is om werkelijk een andere realiteit voor ons te creëren? Als jij begint te creëren van datgene wat jij wenst te creëren, dan verandert er pas ECHT iets.

.

RESULTAAT:

In het BESTE GEVAL maak je je los van de overtuigingen waarmee jij bent groot gebracht en die je vandaag de dag belemmeren om juist datgene te doen wat ècht effect heeft en kan je leven met totaal gemak veranderen in iets wat je nooit had verwacht.

In het REDELIJKE GEVAL kun je beter met je emoties omgaan en die van je kinderen en de rest van je omgeving, ga je ze (h)(er)kennen en is die spreekwoordelijke ‘brok in je keel’ of ‘ik voel gewoon niets’ totaal geen issue meer.

In het ALLERERGSTE GEVAL zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad.

Nu je weet wat het je oplevert ben je vast nieuwsgierig geworden naar wat het waard is. Dat staat o.a. ook HIER vermeld.

.

Jouw investering (BTW vrij):

.

15 minuten – € 25,00

30 minuten – € 50,00

45 minuten – € 75,00

60 minuten – € 100,00

90 minuten – € 150,00

.

.

Leuk als we een connectie op Facebook hebben.

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Doe er vooral je voordeel mee.

.

.

.

Terug naar HOME