Training (online) Anders Leren Kijken Naar Je Kind

Jouw kind (groot of klein) staat ’s ochtends op en terroriseert bijvoorbeeld de boel, eet zijn eten niet, ruimt zijn troep niet op, geeft jou de wind van voren omdat je toevallig in ‘zijn weg’ staat, is zijn sleutels voor de zoveelste keer kwijt, poetst zijn tanden niet, knalt de deur dicht en fietst naar school en laat jou verbouwereerd achter. 

Oké..hij kan toevallig zijn dag niet hebben. Maar wat als dit al weken of maanden zo doorgaat? En wat als hij dit gedrag alleen bij jou zo doet en niet bij je partner, ouders of schoonouders. Dat roept dan toch vraagtekens op.

.

Komt dit je bekend voor?

Vervolgens stel je alles in het werk om dit gedrag te stoppen maar niets blijkt te helpen. Alle goedbedoelde pedagogische adviezen helpen niet meer, de sfeer is vervolgens te snijden thuis en van gezelligheid is al langer geen sprake meer. Om Moedeloos van te worden.

.

Weet je wat dan zo vreemd is?

Vaak (althans in 9 van de 10 gevallen) gaan we nog meer van hetzelfde doen en hopen op een ander resultaat. Je kent het vast wel, nog harder praten, misschien schreeuwen, straffen, nog meer regeltjes enz enz.

Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het alleen maar erger wordt.

.

Maar wat dan?

Ik ontdekte dat het gedrag van kinderen altijd logisch is en dat onze oplossing het probleem vaak verergert.

.

Want weet je……kinderen hebben er namelijk totaal geen belang bij als het niet goed gaat met jou. Sterker…..het enige wat ze willen is dat jij de volwassene bent die hun kan begeleiden op hun pad.
Want geloof me….als je ECHT iets wilt veranderen, dan zul je anders moeten leren kijken naar ‘het probleem’. WIJ zijn namelijk de verandering. Als wij anders leren kijken naar het gedrag en de signalen van (onze) kinderen…..dan verandert er pas ècht iets. Niet alleen voor dit issue….maar ook voor alle andere dingen die je nog gaat meemaken met je kind of leerling. Lees hier wat niemand mij ooit zei…

.

Tijdens deze online training zet ik je een ‘andere bril’ op. Hierna zul je voor eens en altijd anders naar dit gedrag kijken. In plaats van een kind met een probleem of een irritante houding, verandert dit in een kind met een belangrijke boodschap, die op jouw lijf geschreven is.

.

Anders kijken is echt de sleutel tot de oplossing!

.

Wanneer:

Deze online training volg je heerlijk op een moment dat het voor jou uitkomt, in je eigen tijd en tempo.

.

Locatie:

Thuis aan je keukentafel, op je tablet, pc of telefoon. Makkelijker kan ik het niet maken.

.

Inclusief:

  • Ruim drie uur aan waardevol beeldmateriaal.
  • 8 intensieve modules die de kern raken.
  • Werkboek met nooit gestelde vragen en praktische oefeningen en testjes die je meteen in de praktijk kunt toepassen.
  • Onbeperkt toegang tot mijn besloten Facebookgroep waar ik regelmatig live zal gaan om al je vragen te beantwoorden.

.

Wat levert het je op:

  • Na deze training is de basis gelegd zodat je met andere ogen naar je kind kijkt, wat direct resultaat oplevert.
  • Na deze training weet je ook precies dat alle signalen van je kind communicatie is en kun je daar direct op inspelen (totaal anders dan je waarschijnlijk voorheen deed, dus wees voorbereid).
  • Ook heb je na deze training door dat alle ‘problemen’ waar je tegenaan loopt perspectieven worden als jij anders leert kijken.

    .

Jouw investering:

.

Tijdelijk – t/m 31 maart 2021 – 50% korting.

Dus € 85,00

Aanmelden kan via onderstaande button:

.

.

Soms loop je nu eenmaal als gezin tegen bepaalde opvoedvragen en communicatieproblemen aan. De reguliere weg heb je misschien bewandeld maar ergens voel je dat er iets essentieels mist, het raakt de kern niet, het voelt niet goed of de wachttijden zijn lang.

De problemen worden erger. Wat dan?

.

Anders leren kijken is echt de sleutel tot de oplossing!

.

Deze training bied je de kans om het over een andere boeg te gooien. Want onze kinderen ‘spreken’ van nature een andere taal die zich veelal uit in moeilijk gedrag en heftige emoties.

.

Ben je het geruzie beu?

Ben je er klaar mee dat jullie elkaar niet begrijpen?

Is het genoeg geweest met de strijd en de regeltjes?

Maakt de oplossing het probleem juist erger?

.

Dan is dit waarschijnlijk de tijd om anders te leren kijken.

.

.

Deze mensen gingen je voor….

.

“Het voelt goed en vertrouwt om met Rian te werken. Ze laat je (in)zien waar je mag kijken. Met andere woorden ze wijst je de weg zodat jezelf aan de slag kan”.

.

“Een hele mooie ervaring waar ik elke dag profijt van heb. Veel dingen zijn duidelijk geworden en ik kan altijd terecht als ik toch vast lijk te komen. Veel gelachen gehuild en geleerd! Zeker de moeite waard! Rian je bent een lieverd”.

.

“Ik kan Rian van harte aanbevelen! Ze laat je op een andere manier kijken naar het gedrag van je kind en je eigen invloed hierop. Al in het eerste gesprek werd voor mij duidelijk waar de knoop zat. Mijn relatie met mijn dochter is nu sterker en liefdevoller dan ooit. Grote dank lieve Rian”.

.

“Rian is een hele warme vrouw. Ze is altijd zorgzaam om jou als persoon. Ze heeft mij met haar vertaling goed geholpen, ik ben mijn dochter beter gaan begrijpen en zij mij. Alleen maar lof over haar!”

.

“Extreem over zijn grenzen ging mijn 18 jarige zoon, niets was hem te gek. Zelfs met alcohol wist hij geen maat te houden. Straffen deed hem niets, daar hield hij zich niet aan. Rian zag het helemaal anders, op een manier zoals ik het nog nooit had bekeken, maar het werkte wel toen ik het doorhad”.

.

“Had ik dit maar eerder geweten”.

.

“Ja het is confronterend, ja het is huilen, ja het is lachen, ja het raakt en JAAAA het is het waard”.

.

LEES HIER MEER ERVARINGEN VAN DEELNEMERS DIE JE VOORGINGEN.

.

Dit zouden dus zomaar jouw woorden kunnen zijn.

.

Ben jij erbij?!

.

Dan gaan we samen aan de slag.

.

Als je ’t mij vraagt….Ik zou er niet langer over nadenken ….

Tenzij je alles al perfect op de rit hebt natuurlijk. Dan heb je niets aan deze training. Maar als dat niet zo is dan zou ik het een kans geven.

.

.

.

Veel liefs 

Rian

.

Leuk als we een connectie op Facebook hebben.

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Zie ik je daar?

.

.

Andere interessante trainingen:

.

Onze partners weten onbewust – en onbedoeld! – vaak precies op díe knoppen te drukken die bij ons een oude pijn aanwakkeren. ‘Je trouwt met je trauma’, wordt wel gezegd. Zelf ben ik heel lang bezig geweest om mijn partner te veranderen. Steeds weer wilde ik het contact met hem voelen. Omdat ik anders oude gevoelens van paniek, verlatenheid en boosheid tegenkwam die ik ooit eerder gevoeld heb. Om die pijn maar niet te hoeven voelen, ging ik steeds meer trekken aan mijn partner: contact, contact, contact! Maar hoe meer ik hem claimde, hoe meer hij de neiging had om uit contact te gaan. Met als gevolg dat ik toch weer werd geconfronteerd met mijn oude pijn. De spiegel in je relatie is geschikt voor iedereen die anders naar hun liefdesrelatie wil kijken. Wetende, alles wat je aangaat met je partner, dat hoeven je kinderen niet meer te spiegelen.

.

Als je eenmaal doorhebt dat kinderen communiceren in gedrag, dan is het begrijpen van deze taal een noodzakelijke stap die je wilt zetten, toch? Doe je dit niet, dan blijf je dweilen met de kraan open, met alle gevolgen van dien. Wacht niet op dat moment en ga aan de slag met het begrijpen van De Taal Van Je Kind. We kunnen echt blind op onze kinderen vertrouwen. Dat is een zekerheid. Want het gedrag van je kind is altijd logisch.

.

Daar waar pubers voor een enorm veranderingsproces staan, zo geldt dat ook voor ons als ouders. En als je bepaalde gedragingen en emoties beter begrijpt, dan zul je merken dat het jou als ouder ook verder brengt in je ontwikkeling. Dan kun je deze periode met niet al te veel kleerscheuren doorkomen en leer je er zelf ook nog wat van. Win win toch. Training Oogappeltjes heb ik speciaal gemaakt voor ouders met pubers.

.

In deze online training (die binnenkort online komt – aanmelden kan wel al) neem ik je in 8 modules mee naar het waarom we maar beter kunnen stoppen met opvoeden, hoe het komt dat de positieve opvoedstijl niet werkt en wat dan wel, we gaan onze interne criticus eens aanspreken en onze waarden en normen komen aan bod. Want ja…. wat zijn eigenlijk jouw waarden en normen en wat doen je ermee?

.

.

Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.
Interesse in het I-boek over spiegelgedrag? Vraag het HIER aan.

.

Is deze training interessant voor andere ouders in je netwerk? Voel je dan vrij om het te delen. Zij zullen je dankbaar zijn en hun kinderen trouwens ook.

.