Ik was echt een kluns

 

Baby’s….ik was er niet echt fan van. Van alle kinderen trouwens niet en zij volgens mij ook niet van mij.

.

Ik weet nog, ik zal denk ik 14 jaar zijn geweest, toen mijn zus en mijn nichtje de leeftijd hadden om op stap te gaan, toen mocht ik voortaan oppassen bij mijn twee kleine nichtjes.
Mijn zus was echt zo’n oermoeder, je kent ze misschien wel. Van die moeders die zulke dingen al van nature hebben. Die zonder een schijntje onzekerheid een baby meteen goed oppakken en een hand in het nekje houden zodat het hoofdje niet naar achter schiet. Zulke types waar kinderen meteen naartoe rennen en graag mee willen spelen. Nou…zo was mijn zus.

.

Ik daarentegen was echt zo’n kluns als het om kinderen ging. Bij mij gingen die hoofdjes altijd naar achter en dan werd er geroepen “eyyyyy dat nekje”. Ja, wist ik veel.
Elke keer als ik ergens op kraamvisite ging en ze vroegen of ik die kleine even vast wilde houden dan brak het zweet me uit. Ik wist al precies wat er zou komen….huilen huilen huilen. Geen idee waarom, maar ja..dat verklaart dus waarom ik zo’n hekel had aan baby’s en aan kinderen.

Lees Meer