Ik kreeg een andere bril op

.

“Het voelt goed en vertrouwt om met Rian te werken. Ze laat je (in)zien waar je mag kijken. Met andere woorden ze wijst je de weg zodat jezelf aan de slag kan”.

.

“Een hele mooie ervaring waar ik elke dag profijt van heb. Veel dingen zijn duidelijk geworden en ik kan altijd terecht als ik toch vast lijk te komen. Veel gelachen gehuild en geleerd! Zeker de moeite waard! Rian je bent een lieverd”.

.

“Ik kan Rian van harte aanbevelen! Ze laat je op een andere manier kijken naar het gedrag van je kind en je eigen invloed hierop. Al in het eerste gesprek werd voor mij duidelijk waar de knoop zat. Mijn relatie met mijn dochter is nu sterker en liefdevoller dan ooit. Grote dank lieve Rian”.

.

“Rian is een hele warme vrouw. Ze is altijd zorgzaam om jou als persoon. Ze heeft mij met haar vertaling goed geholpen, ik ben mijn dochter beter gaan begrijpen en zij mij. Alleen maar lof over haar!”

.

“Extreem over zijn grenzen ging mijn 18 jarige zoon, niets was hem te gek. Zelfs met alcohol wist hij geen maat te houden. Straffen deed hem niets, daar hield hij zich niet aan. Rian zag het helemaal anders, op een manier zoals ik het nog nooit had bekeken, maar het werkte wel toen ik het doorhad”.

.

“Had ik dit maar eerder geweten”.

.

“Ja het is confronterend, ja het is huilen, ja het is lachen, ja het raakt en JAAAA het is het waard”.

.

Dit zouden dus zomaar jouw woorden kunnen zijn.

.

 

.