Je pijn transformeren

.

In deze tijd van transformatie komt veel pijn naar de oppervlakte. De transformerende universele energie stroomt als een stuwende kracht door alle lagen heen. Het collectieve veld van bewustzijn word goed onder handen genomen door deze energie, om alles wat lang verborgen gebleven is zichtbaar te maken.

.

Pijn ontkennen

Pijn ontkennen, niet voelen, verdoven is generatie op generatie doorgegeven. De energie van deze tijd haalt alle pijn uit verborgen hoeken en gaten.

.

Pijn helen

De tijd is nu gekomen om onze wonden te likken en te helen! Waarom heeft de schepping ons pijn meegegeven in onze menselijke ervaring? Om die weg te stoppen en er voor weg te rennen? Om het te verdoven? Of om pijn te ervaren als één van de meest krachtige transformerende krachten? Als een kracht die de deur naar jou HART weer opent.

.

Pijn er laten zijn

Mijn ervaring is dat wanneer je de pijn er laat Zijn en je er naar toe te wenden ipv je er vanaf te wenden er een kracht vrijkomt die enorm helend is. In het je naar de pijn toewenden bevestig je wie je bent: Een goddelijk wezen dat groter is dan de pijn en dat de kracht heeft de pijn onder ogen te zien en te boven te komen.

.

Pijn de ruimte geven

Met je pijn de ruimte geven geef je je verzet tegen de pijn op en je geeft jezelf de kans de emotionele lading er te laten Zijn en deze te voelen, ook fysiek. Door pijn en je emoties te onderdrukken creëer je juist wat je niet wilt, je geeft de kans om een tikkende tijdbom in jezelf te laten ontstaan die zich uiteindelijk destructief zal uiten. Onder die energie van destructie komen ook ziektebeelden tot uiting zoals kanker, depressie, en alle andere ziektebeelden.

.

Observeer een kind

Als je niet weet hoe ruimte te geven aan de pijn, observeer dan eens een kind. Een kind beleeft de werkelijkheid nog niet vanuit opgelegde normen en ideeën. Pas later komt er een mentale filter in zijn waarneming van de wereld. Een kind rent niet weg voor wat het voelt, het beleeft wat het voelt in het hier en NU. Als er iets is wat het kind van streek maakt, dan laat het de pijn en emoties toe. Boosheid, angst, verdriet, laat het kind door zich heen stromen, zonder rem of filter. Omdat het kind van nature wéét dat emoties te vergelijken zijn met een regenbui, na verloop van tijd houdt de bui vanzelf op en gaat de zon weer schijnen. Het kind voelt dat WIJ de natuur Zijn!

.

Samenwerken met je pijn

Het geschenk wat je jezelf kunt geven is dat je gaat samenwerken met je pijn en met je emoties. Je emoties de ruimte geven wil zeggen dat je je er niet tegen verzet, maar dat je ze met aandacht en liefde omringt zonder er over te oordelen.

.

Je BENT niet je emotie

Als je je emoties bewust waarneemt dan ga je ook beseffen dat JIJ NIET de emotie bent. De emotie stroomt door je heen, je hecht je er niet aan en verzet je niet tegen de emotie, al stromend ervaar je de emotie en verdwijnt de emotie weer.
Je Ziel en je innerlijk kind brengt emoties naar voren om je iets duidelijk te maken.

.

Heelwording

Mijn beleving is dat Heelwording juist bereikt word door bewust en in Liefde te accepteren dat we LICHT en DONKER Zijn! En dat dus onze donkere emoties juist ook doorleefd dienen te worden, met het vertrouwen dat we sterk genoeg Zijn deze te dragen. Wanneer de pijn zich aandient ben dan je je eigen vader en moeder. Zoek niet langer naar iets of iemand buiten jezelf die jou pijn verzacht. Zoek niet langer naar afleidingen om de pijn te verdoven. Voel en adem door de pijn heen. Accepteer de pijn, hecht je er niet aan maar ontken de pijn ook niet. Wees aanwezig en voel dat jij een Bron van Heling in je hebt die alle pijn die in deze tijd naar de oppervlakte komt kan helen. Keer maar naar binnen, adem maar, voel en wees aanwezig bij wat Is.

.

🙏Met dank aan Yinthe Joy 🙏

Bron 

.

Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.
.