Wat zeggen Saskia, Anja en Babette

Met succes afgerond

Mijn dochter sliep na dertien jaar pas weer in haar eigen bed toen ik via Rian de boodschap begreep wat ze mij duidelijk wilde maken. – Saskia –

Nadat ik de vertaling kreeg over het onzekere en onderdanige gedrag van mijn dochter, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en veranderde ze als een blad aan de boom. – Anja –

Depressief en neerslachtig was ik al een lange tijd. Ik dacht dat het mijn lot was. Niets bleek te werken en ik was bang dat mijn kinderen hieronder gingen lijden en dat ik er nooit vanaf zou komen. Toen duidelijk werd wat er in de eerste vijf jaar van mijn leven is gebeurd en ik door Rian hierin begeleid werd, voelde ik me met de dag beter worden. Stap voor stap ben ik dit met Rian gaan helen. – Babette –

Eindelijk kan mijn zoontje weer poepen. Wat heeft hij toch lang last gehad van obstipatie. Gelukkig kon ik ook steeds meer mijn shit ontlasten, dat was nog wel eens ooit een dingetje. Wonderbaarlijk hoe verbonden dat je met elkaar bent. – Carolien –

Waarom viel ik toch steeds op de verkeerde mannen en wilde geen enkele relatie lukken? Met deze vraag kwam ik bij Rian. Toen duidelijk werd wat dit alles te betekenen had en wat de relatie met mijn vader hier mee te maken had viel alles op zijn plaats. Niemand heeft mij dit ooit eerder duidelijk gemaakt, het zou een hoop leed bespaard hebben. Ik ben dankbaar voor deze procesbegeleiding en voor mijn nieuwe partner. Dankzij Rian sta ik er inmiddels helemaal anders in. – Ingeborg –

Veel personeelsverloop en de werknemers die bij mij in dienst waren liepen de kantjes ervan af. Weer iemand ontslaan of elke dag die frustratie hielp niet. Toen Rian me duidelijk maakte hoe ik communiceerde met mijn werknemers en hoe weinig vertrouwen ik ze gaf omdat ik de touwtjes niet uit handen kon geven, hoefde ze me niet eens te zeggen waar dit was ontstaan. Alles werd duidelijk. Werk aan de winkel. – Pieter –

Al maanden liep ik tegen het gedrag van een nieuwe leerling aan. Niet willen luisteren, brutaal, niet eerlijk en dingen verstoppen. Wat bleek? Hij was een kopie van dat kleine mannetje dat ik ooit was. Wat ben ik dankbaar voor deze boodschap. Ik heb hem inmiddels in mijn hart gesloten, de lieve schat. – Lucas –

Ik ben blij dat er niet gesleuteld is aan het driftige gedrag van mijn dochter, anders had ik namelijk nooit de achterliggende boodschap begrepen. Lees hier het hele verhaal.  – Marjan –

Toen ik eenmaal begreep waar het verzet van mijn 16 jarige dochter vandaan kwam, bekeek ik haar voor eens en altijd met andere ogen. Door haar verzet heb ik gezien waar ik me tegen verzette en wat zich bleef herhalen in mijn leven. Wauw wat een bijzondere methode. Lees hier het hele verhaal. – Marieke –

Onzeker, bang, klein, depressief en onderdanig, zo bestempelde ik mijn 12 jarige dochter. Alles wat ik niet was. Toen ik via Rian de vertaling kreeg wat mijn dochter me aangaf met deze signalen brak ik. Nooit had ik het vermoeden dat dit het was. Direct kreeg ik de kers op de taart via een app’je van mijn dochter. Mijn dochter voelt zich inmiddels goed, straalt zelfvertrouwen uit, groeit met de dag en heeft weer zin in school. Lees hier het hele verhaal.  – Rucha –

“Mama wakker worden, ik wil ik wil, ik moet ik moet”. Dagelijks een strijd met mijn driejarige dochter welke al ’s ochtends om zes uur begon. Om gek van te worden. Zonder de vertaling van Rian had ik nu nog niet begrepen wat ik wilde en wat ik te doen had. Zo dankbaar voor deze vertaling en de signalen van mijn dochter, welke trouwens helemaal over zijn nu ik zelf stappen heb gezet. Lees hier het hele verhaal.  – Audrey –

“Waar ben ik in godsnaam aan begonnen” dacht ik vaak toen mijn kleine mannetje maar bleef huilen. Een huilbaby werd er gezegd, gaat wel weer over, is maar een fase. Nou….die fase duurde wel erg lang, dus ik ondernam actie omdat ik het niet meer trok. Via Rian werd duidelijk welke tranen ik inhield omdat ik altijd de sterkste moest. Dit liep als een rode draad door mijn leven en is in mijn prille jeugd ontstaan. Toen ik mezelf toestemming gaf om te mogen huilen sliep mijn zoontje meteen door die nacht. Wat een paar flinke huilbuien toch kunnen doen, ik blijf me verwonderen dat dit echt helpt. – Veronique –

Extreem over zijn grenzen ging mijn 18 jarige zoon, niets was hem te gek. Zelfs met alcohol wist hij geen maat te houden. Straffen deed hem niets, daar hield hij zich niet aan. Rian zag het helemaal anders en wees mij op mijn eigen grenzen en of ik deze had, voelde en aan durfde te geven. Het kwartje viel dat ik dat helemaal niet deed en dat ik daarmee mijn eigen waarde en gevoelens verdoofde (wat hij duidelijk maakte met zijn alcoholgebruik). Zo had ik het nog nooit bekeken, maar het werkte wel toen ik het doorhad. – Jeroen –

“Ik denk niet dat het bij mij ligt maar meer bij mijn partner”. Met deze woorden verklaarde ik de signalen van mijn zoon aan Rian. Wat ik niet verwachtte was dat mijn zoon zo boos deed tegen mijn partner omdat ik diep van binnen boos was op mijn partner. Mijn zoon gaf duidelijk de boodschap van onze relatieproblemen. Toen ik dat onder ogen durfde te komen wist ik dat ik in gesprek moest met mijn partner. We zijn er nog niet helemaal uit, maar de signalen van mijn zoon zijn wel verdwenen. De emoties zitten weer bij ons in plaats van bij hem. – Kristel –

Boos, boos en nog eens boos, dat was wat mijn partner continue liet zien. Niet zozeer alleen op mij maar ook tegen de kinderen. Toen Rian me duidelijk maakte welke disbalans er in mijn systeem zat en welke stempel boosheid voor mij had, kon ik hier steeds zachter naar kijken. Ik ben ontzettend blij met deze vertaling, want zonder die boosheid had ik nooit mijn kracht ontdekt. – Gidion –

Altijd verkouden, een verstopte neus en allerlei ontstekingen had mijn zootje van vijf jaar. Niets bleek te werken totdat ik vertaald kreeg wat hij met zijn klachten mij duidelijk wilde maken. En elk detail klopte. We zijn een half jaar en een aantal processen verder, zijn klachten zijn duidelijk verminderd. Elke keer als hij me nu iets laat zien weet ik waar ik mag kijken, waar ik dingen over het hoofd zie en wat er verstopt zit in mij. – Anne –

Liegen en bedriegen, dat kon mijn zoon als geen ander. Dit was dan ook de reden waarom ik naar Rian ging, want alles wat ik tot nu toe had gedaan had alleen een averechts effect. Wat ik niet kon vermoeden was dat Rian mij vertelde welke ‘leugens’ ik heb moeten slikken en dat ik ook nog “sorry” zei voor de dingen die ik niet eens had gedaan. Auw, dat kwam binnen maar klopte als een bus. Ik kijk sindsdien altijd anders naar liegen en bedriegen. – Yvonne –

Een stiefgezin, stiefpartner en stiefkinderen was niet altijd even gemakkelijk, hoe kon ik hier mijn weg in vinden? Toen bleek dat ik te zeer mijn best deed om geaccepteerd te worden (en waar dat vandaan kwam) werd heel de situatie relaxter. Ik mocht mijn nieuwe plek innemen en dat was al een hele overwinning. Stiefcoaching, opstellingen en relatietherapieën in het verleden hebben niet dit resultaat opgebracht wat ik nu, dankzij deze vertaling, heb mogen ervaren. Dankbaar dat ik deze stap heb durven zetten. – Hans en Judith

.

Ben jij nu ook benieuwd wat een vertaling voor jou kan doen?

.

Informeer dan eens naar de mogelijkheden van een vertalingstraject, een kennismaking of een workshop.

.

Ook mijn I-boek over spiegelgedrag kan je helpen een ander bril op te zetten.

 

Neem alsjeblieft contact met me op als dit het juiste moment is om in actie te komen. Signalen zijn er namelijk niet voor niets.

.

Liefs Rian