Gratis Masterclass – Waarom het gedrag van kinderen altijd logisch is

.

Laten we eerlijk wezen, je kind, het mooiste wat je ooit is overkomen toch?. Verliefd en vol overgave wil je hen het beste geven en zelfs meer.

De welbekende roze wolk blijft enkele dagen aanhouden maar dan…..- vaak rond de peutertijd al – (ik spreek uit ervaring)…je valt van de roze wolk en beseft dat kinderen grootbrengen geen rozengeur en maneschijn is. De realiteit spreekt voor zich.
Slapeloze nachten bezorgen ze, kopzorgen en frustraties als ze eenmaal ouder worden. Ze testen je uit om te kijken tot hoe ver ze kunnen gaan, nee zeggen blijft een dingetje, regeltjes lappen ze ooit aan hun laars, drama met eten en dan hebben we het nog niet eens over school.

.

Je relatie lijdt eronder, je werk en misschien zelfs je sociale leven. Wat ooit zo leuk leek (een gezin starten) is nu een dagelijkse strijd geworden.

.

Herken jij jezelf hierin?

.

  • Ik weet het niet meer. Doe ik het wel goed? Ben ik wel een goede ouder?
  • Mijn kind is boos, bang, verdrietig, onzeker, depressief of wil niet naar school en ik weet niet hoe hier het beste mee om kan gaan.
  • Hoe gek ik ook ben op mijn kind, ik krijg er geen contact meer mee.
  • Alle pedagogische boeken heb ik gelezen maar het werkt gewoon niet.
  • Ik word nog strenger, consequenter en de regeltjes worden aangescherpt. Maar de sfeer wordt er niet beter op.
  • Ik krijg de vinger niet op ‘de zere plek’.
  • “Laat maar” zeg ik de laatste tijd wel erg vaak. Maar diep van binnen blijft het knagen.

.

Wat je ook geprobeerd hebt, niks nada noppes is het resultaat. Ja, het enige resultaat is dat het je bergen energie kost. Je zit met je handen in het haar en vraagt je af of dit nog ooit goed komt. Iedereen zegt dat het een fase is en weer overwaait. Maar diep van binnen weet jij wel beter.
Je wordt dagelijks overspoeld door de heftige emoties van je kind en het maakt je bang, verdrietig, boos en machteloos.

.

Geloof me, bin there done that….soms valt kinderen grootbrengen echt niet mee.

.

Totdat ik ontdekte hoe het werkelijk in elkaar steekt. Wat kinderen laten zien met hun gedrag. Dat het gedrag eigenlijk een logisch gevolg is. Bizar hoe alle puzzelstukjes toen in elkaar vielen.

.

En juist die puzzelstukjes heb ik nu voor je verwerkt in een online gratis masterclass. Kom je ook?

.

.

Deze Masterclass training is van te voren opgenomen. Dit wil dus ook zeggen dat je op elk gewenst moment van de dag kunt deelnemen aan de training. Het kan natuurlijk zo zijn dat je overdag nog aan het werk bent en dat je de training het liefste in de avond wilt volgen.

Er zijn natuurlijk ook ouders die overdag hun handen vol hebben aan het runnen van het gezin, hun kleine kinderen die ze stalken of andere dingen waar je druk mee bent.

Dus ook voor deze mensen is het mogelijk om aan Deze Masterclass mee te doen. Het maakt dus niet uit wanneer jij je tijd wenst te steken in de training. Doe dit wanneer je wenst.

.

Voor wie:

Ouders, opvoeders, begeleiders, docenten, kindercoaches.

Kortom: iedereen die – op wat voor manier dan ook – met kinderen mag werken, begeleiden en coachen.

.

Waar:

Online – op elk willekeurig moment en plaats te volgen.

.

Tijdsduur:

2 x ½ uur

.

Jouw investering

€ 0,00

.

Wil jij hier meer van weten?

Meld je dan aan via DEZE LINK.

.

.

Is deze Masterclass interessant voor collega ouders? Deel deze link dan. Ze zullen je enorm dankbaar zijn (en hun kinderen trouwens ook).

.

Leuk als we ook een connectie op Facebook hebben.

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Doe er vooral je voordeel mee.