Vraag hier jouw unieke spiegelboodschap aan

.

Ben jij of ken jij een ouder die vragen heeft over:

.

  • De heftige emoties van hun kind. Boosheid, frustratie, onzekerheid, angsten, er niet bijhoren, verdriet of wat dan ook?
  • De onderlinge relatie tussen ouder en kind. Krijg jij of je partner geen contact met je kind? Raken jullie steeds verder weg van elkaar? Is de communicatie vooraal aanvallend of wijzend?
  • De verstoorde band tussen broertjes en zusjes. Hebben de broertjes of zusjes steeds ruzie met elkaar? Speelt de ene de baas en de ander steeds de onderdanige? Begint het uit de hand te lopen en maakt het je moedeloos?
  • De (school) ontwikkeling van hun kind. Heeft je kind moeite met zijn concentratie, wil hij niet naar school, speelt pestgedrag een rol, kan hij niet mee met bepaalde vakken en maak je je zorgen?
  • ADHD, PDD nos, Autisme, Dyslexie of andere diagnose. Wil je weten wat deze kinderen ons duidelijk maken en hoe je hier het beste mee om kunt gaan?
  • Onverklaarbare en chronische lichamelijke symptomen van hun kind. Is je kind vaak ziek, kun je de vinger niet op de zere plek krijgen? Heeft je kind last van obstipatie, darmproblemen, moeite om zindelijk te worden of spelen er andere zaken?

.

Schrijf je dan hier in om in aanmerking te komen voor de unieke, op jouw lijf geschreven spiegelboodschap van je kind.

.

.

Kinderen spreken van nature een ‘andere taal’ die zich veelal uit in ‘moeilijk’ gedrag. Dat is vaak de reden dat het misloopt thuis, in de opvoeding of ondersteuning. Als we deze ‘taal’ vertolken dan hebben juist de ‘moeilijke’ kinderen de allermooiste boodschappen voor ons. Dat wil je toch weten!

Als je de taal van je kind begrijpt, dan gebeuren en wonderen.

Lees hier het volledige artikel…

Jarenlang kreeg ik de vinger niet op de zere plek. Iedereen kwam kwam pedagogische tips en goedbedoelde adviezen. Werkte het? Nee. Integendeel. Het maakte heel de situatie alleen maar erger. Totdat ik ontdekte dat alles wat ik zag, dacht en vond van mijn kind, dat het over mij ging. Iedereen had al tijd mij de hand boven het hoofd gehouden. Had ik dit maar eerder geweten.

Lees hier het blog ‘Wat niemand mij ooit zei’.

.

Ben jij nu ook benieuwd geworden wat jouw kind jou te vertellen heeft?

.

Schrijf je dan in en ontvang voor € 9,95 deze unieke spiegelboodschap van jouw kind. Het gedrag van kinderen is namelijk altijd logisch.

.

.

Hoe werkt het?

Als je HIER je gegevens achterlaat dan ontvang je direct van mij een aanmeldbevestiging. In deze bevestiging vraag ik je een aantal vragen te beantwoorden die voor mij de kern en de rode draad duidelijk maken. Nadat ik je antwoorden heb ontvangen krijg je van mij een betaallink en na ontvangst van de betaling krijg je van mij deze unieke spiegelboodschap.

.

Deze vertaling maakt duidelijk wat jouw kind eigenlijk wil zeggen met zijn gedrag, wat het verhaal is achter het signaal en wat je kunt doen.

.

.

En wie weet zijn dit binnenkort jouw woorden….

.

Groetjes Rian

.

Leuk als we een connectie op Facebook hebben.

Daar deel ik veel inzichten, ervaringen met mijn kinderen, de lessen die ik van ze leer en natuurlijk regelmatig wat tips en inspiratieblogs,  en ja….ook mijn blunders :).

Doe er vooral je voordeel mee.

.

.

TRAININGEN:

.

.

.

.

.

.

E-BOOKS

.

.  

Af en toe een inspirerende blog in je e-mailbox ontvangen? Dat kan, klik HIER.
Interesse in het I-boek over spiegelgedrag? Vraag het HIER aan.

.

Is dit artikel interessant voor andere ouders in je netwerk? Voel je dan vrij om het te delen. Zij zullen je dankbaar zijn en hun kinderen trouwens ook.

.